Natuurlijk Marjoleine

100% natuurzuivere           schoonheidsbehandelingen en massages              in Helmond 

 

 

 

 

 

 

 

Tijd voor jezelf behandeling   60 min  € 69,50

 

Haren uitstrijken, wisselbaden warme compressen, reinigen/versterken, verwijderen onzuiverheden/epileren, conditioner, gezichts, schouder/nek en decolletémassage, dagverzorging.

 

 

Reinigende gezichtsbehandeling 

75 min € 79,50

 

Voetbad, reiniging, versterking, dieptereiniging, gezichtsdampad, reinigingsmasker, reinigen poriën,penseelmassage, speciale huidampullen, complete uitrekking lichaam. 

 

 

Ontspannende gezichtsbehandeling   

90 min   € 90,00

 

Voetenbad, voet/onderbeenuitstrijking, haren uitstrijking, ontspanning hals en nekspieren, wisselbaden met warme compressen, reinigen/versterken, evt verwijderen onzuiverheden/epileren gezichtsmassage, crémemasker, decolletémassage, warme nek en schoudercompres, dagverzorging en volledige lichaamsuitrekking

 

 

Klassieke behandeling  Elisabeth S.   

120 min  € 115,-

 

Voetenbad, voet/onderbeenuitstrijking, haren uitstrijking, ontspanning hals en nekspieren, armen losmaken met werking op de rugspieren, hand en armuitstrijking, wisselbaden met warme compressen, reinigen/versterken, gezichtsdampad,  verwijderen onzuiverheden/epileren, reinigingsmasker, lymfestimulatie door gezichtsmassage, crémemasker, ampullen of huidconditioner,  decolletémassage, warme nek en schoudercompres, dagverzorging en volledige lichaamsuitrekking, drankje als afsluiting.

 

 

Klassieke LUXE behandeling          

135 min  € 130,-

 

Als Klassieke behandeling met vooraf een heerlijke rug-,schouder-, en nekmassage. Een heerlijke minivakantie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DR.HAUSCHKA GEZICHTSBEHANDELINGEN

LICHAAMSBEHANDELINGEN  

 

Schouder,rug,nekmassage         30 min € 39,-

 

Een fijne massage in buikligging met de heerlijke Arnica massage olie die helpt spierkrampen en stijfheid te voorkomen. Het verwarmende effect van de olie zorgt dat de spieren goed ontspannen. Tegelijkertijd stimuleert ze de natuurlijke regeneratie van de huid, waardoor deze gezond en elastisch blijft. Met afwisselende stevige en ontspannende grepen. 

 

 

Voetbehandeling ontspannend     30 min € 39,-

 

Start met een verwarmend voetbad en voetmassage afwisselend werkend op de voetreflexzones en ontspanning. Ook heerlijk te boeken als extra bij een gezichtsbehandeling. 

 

 

Wellness massage/anti stress    75 min  € 79,00

 

Start met een verwarmend voetbad. Massage rug-schouder en nek. Massage van voeten, hoofdhuidmassage, gezicht, nek en decolletémassage met een drankje als afsluiting. 

 

 

Vitaliserende lichaamsmassage volledig

 90 min  € 92,50

 

Start met een verwarmend voetenbad. De voor en achterkant worden behandeld.Een belevenis om je lichaam bewust en levendig te ervaren. Deze behandeling stimuleert de lymfestroom en geeft een heerlijke ontspanning. De behandeling is incl een rustpauze van circa 10 minuten aan het einde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEHANDELINGEN 

WELEDA  GEZICHTSBEHANDELINGEN

 

Gezichtsbehandeling                    60 min  € 69,50

 

Wisselbaden met warme compressen, reinigen, verwijderen onzuiverheden/epileren, conditionerspray, masker, gezichts,

schouder/nek en decolletémassage, dagverzorging.

 

 

Gezichtsbehandeling LUXE      90 min  € 90,00

 

Als gezichtsbehandeling met extra een voetenbad, ontspannende voetmassage, créme masker en hoofdhuidmassage.

 

 

Leadplantbehandeling              120 min  € 115,-

 

Voetenbad, haren uitstrijking en hoofdhuidmassage, ontspanning hals en nekspieren, wisselbaden met warme compressen, reinigen,  verwijderen onzuiverheden/epileren, reinigingsmasker, voeten en been massage, gezichtsmassage, crémemasker, arm en handmassage, conditionerspray,  decolletémassage, warme nek en schoudercompres, dagverzorging en volledige lichaamsuitrekking, drankje als afsluiting.Een heerlijke minivakantie!

 

 

Luxe leadplantbehandeling      135 min  € 130,-

 

Als luxe leadplantbehandeling met vooraf een heerlijke  Arnica rug-,schouder-, en nekmassage.